Една от най-известните телевизионни водещи Опра Уинфри официално сподели  как

...
Една от най-известните телевизионни водещи Опра Уинфри официално сподели  как
Коментари Харесай

Тази знаменитост отслабна с 18 килограма и стана още по-красива

Една от най-известните телевизионни водещи Опра Уинфри публично сподели  по какъв начин е отслабнала с цели 18 кг по натурален метод. Това тя направи  в интервю пред " Entertainment Tonight ". Звездата отхвърли, че е отслабнала с помощта на " Оземпик " (Ozempic) - известно измежду звездите лекарство за лекуване на диабет.

" Не единствено едно нещо ми оказа помощ да отслабна, а комплекс от ограничения. Трябваше да трансформира доста неща в метода си на живот. И имам намерение да продължа да го върша. Днес, да вземем за пример, бях на бягащата пътека " - показа съответно тя по време на премиерата на кино лентата " Пурпурен цвят ".

Според осведомени Опра е отслабнала последователно - предходната година се видя, че се е освободила от няколко непотребни кг.

Въпреки това доста хора не престават да са скептични към изказванията ѝ, че е отслабнала по натурален път. Темата с килограмите и метода, по който наподобява Опра се разисква много от хората в обществените мрежи.

" Това е реалност: Опра отслабна фрапантно! Нима, следвайки други звезди, се е закачила за инжекциите за диабетици? Трудно е да не заподозреш тези, които цялостен живот са били цялостни, а за малко са се вталили ", осведоми канала " Only nobody ".

 

Опра Уинфри и преди е казвала, че не е употребила съответни медикаменти за намаляване. Преди няколко месеца тя описа за битката си с наднорменото тегло, до момента в който говореше на представянето на телевизионната си поредност " Животът, който желаете ".

" Не познавам друга обществена персона, чиито проблеми с тежестта да са били обсъждани толкоз доста, колкото моите. Това е една от аргументите да се срамя толкоз доста от тях и даже когато за първи път чух за медикаментите за намаляване, си споделих: " Трябва да го направя самичка, тъй като в случай че взема лекарството, това ще е прекомерно елементарен излаз, само че рисков избор ", цитира думите ѝ " Дейли мейл ".

Опра беше безапелационна, че " нашият свят постоянно се е срамувал от хората с наднормено тегло " и че хората със затлъстяване " постоянно са били третирани по друг и противен метод ", написа още БГНЕС.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР